New York Times Article

We were featured in the New York Times.

For the most part, the family followed a rough blueprint of the original houses, rebuilding the five fireplaces and the room in which Elvis was said to have stayed. The grand atrium that joined the two structures and its twin curving staircases was a Hart addition.

“Mom always wanted a double circular staircase. I said, ‘Ma, unless you want to be Mrs. Winchester, you need to put something at the top of the stairs,’ ” said Larry, in a reference to the Winchester rifle heiress who built a home with dozens of staircases, many of which led nowhere. “There are two apartment suites on either side up there. The right is my brother’s, the left is mine.”

The elaborate plasterwork throughout the house — much of it overlaid on ready-made plaster pillars, cherubim from garden and craft stores and inexpensive mirror frames — is Larry’s work, inspired by a book on Versailles. “As I looked at those pictures, it just struck me that it looked like a giant wedding cake,” he said. “I went out and got a cake decorating kit and started playing with different compounds of plaster and spackle to find something that would hold vertically on a ceiling. And once I came up with the right mix, I went to town.”